Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 31 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τον προγραμματισμό σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι, απλώς νομίζετε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Θα υπάρξουν αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε όλες τις συσσωρευμένες εκκρεμότητες με συνέπεια. Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές κινήσεις απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς εύκολα μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις, εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι μόνο στον ορθολογισμό και στα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας σπρώχνει σε απογοητεύσεις. Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική σας διάθεση να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε σήμερα τις υπογραφές συμβολαίων ή το κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα έρχονται στο προσκήνιο και σας δίνουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τα εργασιακά σας θέματα να μείνουν πίσω, γιατί αυτό το διάστημα επηρεάζουν και τη γενικότερη κοινωνική σας άνοδο. Σαν έργο κινηματογραφικό θα περάσουν σήμερα στη σκέψη σας αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας αλλά και η απόλυτη στάση σας θα φέρουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Παράλληλα, φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα σήμερα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να αποφεύγετε την εγωκεντρική συμπεριφορά και τις εκδηλώσεις ζήλιας. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας θα είναι όχι μόνο απαραίτητες αλλά και αναπόφευκτες. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο σας χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας, ώστε να γίνει αποδεκτή από όλους. Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κακό όσον αφορά τον οικονομικό τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε περισσότερο ενεργητικοί. Διευθετήσετε τα οικονομικά σας, ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Εξετάστε σοβαρά κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν, γιατί θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...