Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 05 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις. Προσπαθήστε με διάφορους νέους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα. Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας. Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, ώστε να τις ικανοποιήσετε. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ: Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις. Προσέξτε ποιες αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν.

ΖΥΓΟΣ: Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε. Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες. Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και, αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας, δεν θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν, προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο στον οποίο αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δεν θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη. Ολες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια προς την ιεραρχία του εργασιακού χώρου σας, αρκεί να αυξήσετε την απόδοσή σας, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγμάτωση κάποιων σχεδίων. Ξεκαθαρίστε ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...