Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην πιέζετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Ολα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας που έχετε μπορεί να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και αλόγιστες σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως στην πορεία διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό που έχετε κάνει για τα εργασιακά σας ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να μη σας επιτρέψουν να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εξωτερική εικόνα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές επαφές σας, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις σας και στις αποφάσεις σας, καθώς αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, μια και θα περιπλέκονται κάποια δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Η ενεργητικότητά σας κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε τις εντάσεις, αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό χώρο σας, ώστε να να ενεργήσετε κατάλληλα. Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε κάποιες χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Οσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα σας βοηθήσει να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία. Αν κάνετε λίγο υπομονή, θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό τομέα σας. Με το να τονίζετε άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων αισθάνονται ότι τους προσβάλλετε. Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, πρέπει να ξεκαθαρίσετε εγκαίρως τη θέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας χρησιμοποιώντας ανούσιες δικαιολογίες. Αν πιστεύετε ότι η γνώμη σας θα επηρεάσει αρνητικά κάποιους, καλύτερα να μην την πείτε. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε ένα σφάλμα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αφιερώστε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...