Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 01 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας. Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον, που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Πριν τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις, κατεστημένα και πρόσωπα που σας πίεζαν καιρό τώρα, χωρίς να σας δίνουν την ανάλογη επιβράβευση. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις, η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον ενδέχεται να παίξει έναν αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα. Τα τελευταία γεγονότα σάς υποχρέωσαν να δείτε κατάματα μια αλήθεια που σας ενόχλησε, αλλά και την καρδιά σας να αναγκάζεται να αποσύρει κάποιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσατε μόνιμα, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να δουν τις ευαισθησίες σας. Επειδή το μέλημά σας δεν θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης που θα προχωρήσει μέσα στον χρόνο, θα αρχίσετε να προχωρείτε σε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι αναζητάτε ακόμα έναν σύντροφο ευνοείστε αυτή την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές δελεαστικές προτάσεις. Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης της οποίας θα θέλατε να έχετε και το κυριότερο να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου που θα μπορούσατε να συνυπάρξετε. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούργιο σας εαυτό, που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε. Οι σχέσεις με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων θα εξελιχθούν διαφορετικά, αλλά θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούργιων υποχρεώσεων. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίσατε και σταθμίσατε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δεν θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται. Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας, η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν έστω και με καθυστέρηση. Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί. Οι σχέσεις με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε για να μην επαναλάβετε τα λάθη του προηγούμενου χρόνου. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι που μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και θα ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές. Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχτείτε επάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας. Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη και μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις. Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία. Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και οι αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα. Να είστε προσεκτικοί σε όλα και να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες στα ζητήματα που σας απασχολούν. Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου ο καθένας θα έχει διακριτό ρόλο, για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες. Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα «προσόντα» όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα δημιουργούν προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τους κατανοείτε. Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος. Αντί να θορυβηθείτε, κάντε ένα προληπτικό τσεκάπ, που θα σας δείξει αν έχετε ανάγκη από συμπληρώματα που θα σας τονώσουν, για να συνεχίσετε δυναμικά τις δραστηριότητές σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...