Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 12 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα δείτε υπό άλλο πρίσμα συνεργασίες και σχέσεις που είχαν αδυναμίες ή ελλείψεις. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε, να ανανεώσετε ή να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά και δεν θέλετε να τις χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξει κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε διάφορες σχέσεις, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές σε επίπεδο συνεργασιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σίγουρα δεν θα λείψουν η νευρικότητα και κάποιες δυσκολίες, όμως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες γνωριμίες για την επαγγελματική σας πρόοδο, αλλά και για να λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποκαταστήστε ισορροπίες για να γιατρέψετε πληγές. Οι φίλοι θα βοηθήσουν στη βελτίωση της διάθεσής σας, αλλά και στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Μην παίρνετε τις μετρητοίς ό,τι ακούτε, γιατί θα οδηγηθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα προβλέπεται σταθερότητα. Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό και να σας δώσουν νέες προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Στην προσπάθειά σας να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα. Εχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε, όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην τους πάτε κόντρα, γιατί θα χάσετε πολλά. Με καλή θέληση και διάλογο μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Αρχίστε σήμερα την αναζήτηση κάποιου πράγματος που επιθυμείτε από καιρό. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα σας. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης. Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάποιες σκέψεις που σας βασανίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μιλήσετε σε ήρεμο τόνο με τους συνεργάτες σας, αντί να τα βάζετε με όσους δεν φταίνε. Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που σας πλησιάζουν με σκοπό να εκμαιεύσουν πληροφορίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει σε πέρας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...