Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 7 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδια. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς, αφού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τσακωμούς. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε με απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν, προκειμένου να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με απαρχαιωμένα μυαλά. Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί, ώστε για να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε κύκλους που συναναστρέφεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εξετάστε τις λεπτομέρειες προτού προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών. Καλυτερεύει η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε μια όμορφη μέρα μαζί, κάνοντας πράγματα που θα ευχαριστούν και τους δυο σας.

ΛΕΩΝ
Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που κρύβουν εντάσεις, για να μην αφήσετε περιθώρια να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. Εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν και προσπαθήστε να μη χάσετε καμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, όπως και θα ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιους συγγενείς. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, στα οποία θα κυριαρχούν διάφορες ευχάριστες αναμνήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετές στιγμές μέσα στη μέρα θα παρασυρθείτε και θα αντιδράσετε υπερβολικά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, οπότε πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα πριν πείτε λόγια που θα στενοχωρήσουν άτομα που δεν θέλετε ή κάνετε λάθη από βιαστικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δεν σας κατανοούν, μην το παίρνετε τόσο βαριά και γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο λάθος χειρισμός του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Εάν ζητήσουν τη βοήθειά σας, θα ήταν φρόνιμο να μην το αρνηθείτε, ιδιαίτερα εάν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν και σας στήριξαν στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις, για να μην εναντιωθούν οι καταστάσεις στα σχέδιά σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να εκδηλωθούν και πάλι οι κρυφές ικανότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκμεταλλευτείτε όσο χρόνο μπορείτε για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μην αφήσετε ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας να πάνε χαμένες, ενώ μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να δείτε τα έσοδά σας να εκτινάσσονται. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...