Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καλλιόπη Χάσκα: H ανερχόμενη ηθοποιός συμμετέχει σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή

Η «Μεταξία» της «Μάγισσας» γίνεται «Ιουλιέτα», με «Ρωμαίο» από...

Αράχοβα: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την κακοποίηση του χάσκι...

Με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών από την κακοποίηση του...

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα για να προωθήσετε τα νέα σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε ευθύνες στον σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι. Παράλληλα φροντίστε να είστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα θέματα, προφανώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε στον ερωτικό τομέα. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον κουράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέματα που αφορούν τρίτους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να αναλώνεστε σε αυτά. Αν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μην επαναστατείτε, επειδή απαιτείται περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση. Κάντε καινούργιες γνωριμίες που θα ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και τον ζηλεύετε χωρίς λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά θέματα δεν πρέπει να είστε ισχυρογνώμονες. Οι ενέργειες που κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν θα τα βρουν σύμφωνα και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να αντιληφθείτε τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν με ιδιοτελείς σκοπούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συμπεριφερθείτε καλοπροαίρετα σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Με καθαρό μυαλό και ήπια συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε και πάλι τις σωστές επιλογές για να προχωρήσετε μπροστά και παράλληλα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις. Τη μνήμη σας θα κατακλύσουν αναμνήσεις από παλιές σας αγάπες, κάνοντάς σας να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας για να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν γεμίσει άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και προστατέψτε την προσωπική σας ζωή, ώστε να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και τη γενικότερη συμπεριφορά σας, αν δεν θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα. Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε πού υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι ικανό να σας βλάψει στο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές υποχρεώσεις σας για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει ξανά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ – Κέιτ

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...