Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 25 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Εχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σάς δημιουργεί πανικό. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Χαμηλώστε τους τόνους και μην το παίζετε αφεντικό.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους, πρέπει να κινηθείτε συλλογικά και οργανωμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορεί να σας βλάψουν. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται ενθουσιασμός και απογοήτευση. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση στις εκρήξεις των άλλων. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον για να βγάλετε ό,τι καλύτερο για το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σώφρον να αντιδράσετε για τις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν. Κλείστε με συνοπτικές διαδικασίες υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως. Προωθήστε προσωπικές επιδιώξεις και ζητήστε ό,τι πραγματικά αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σχέσης σας. Δεν υπάρχει λόγος να σας προκαλέσουν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος. Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ό,τι έχει να σας προσφέρει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...