Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε ώστε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας. Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές, μπορούν να είναι και εφικτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να συμπεριφέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα. Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας σάς δίνει πολύτιμες διεξόδους. Οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.

ΛΕΩΝ: Οι αντοχές σας αυξάνονται, ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η διάθεσή σας θα είναι ανάλαφρη, ώστε να προχωρήσετε στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούργιες προτεραιότητες. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε αμέσως θέση. Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της μέρας εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας. Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε αρχίζει να δικαιώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα νέα που θα ακούσετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας, που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα, για να ανασάνετε. Εχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρωθείτε στις καινούργιες επιλογές σας και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας. Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας, μπορείτε να πετύχετε την αναβάθμιση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...