Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να έχει κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας. Να θυμάστε πως οι παρεξηγήσεις πολλές φορές δημιουργούνται επειδή δεν γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσπάθειά σας να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Δεν είναι σωστό να νιώθετε παραμελημένοι, επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης όσον αφορά την καριέρα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλουν με το ζόρι αντιμετωπίστε τις με χιούμορ. Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον χώρο εργασίας σας και τους συνεργάτες σας. Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας, καθώς η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα ή στα προσωπικά σας.

ΛΕΩΝ: Ακούγοντας τις απόψεις του ενός και του άλλου το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαλάτε την ψυχολογία σας. Προχωρήστε στις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, αλλά δείτε προσεκτικά πώς διαμορφώνονται τα νέα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτά που επιθυμείτε. Θα νιώσετε ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η επικοινωνιακή διάθεση θα σας βγάλουν από κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας, αντί να προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η μέρα είναι ιδανική για να συναντήσετε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας. Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτες, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρεθούν στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δεν πρόκειται να νιώσουν ανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν φροντίστε να κρατήσετε ένα επίπεδο. Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, διαφορετικά μπορεί να μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απελπίζεστε με τις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Οι παράλληλες δραστηριότητες που έχετε θα σας μοιράσουν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δεν θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με τον σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις εναντίον του. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό προτιμήστε να αποχωρήσετε, αντί να πάρετε μέρος. Δεν χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δεν θέλετε και δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγετε από δυσάρεστες καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...