Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 4 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αιτία για το στρες του συντρόφου σας δεν είναι -όπως εσείς πιστεύετε- η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας, ενώ θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να είναι ευνοϊκές για εσάς. Στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε, ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας. Αν θέλετε να αποφύγετε να δημιουργηθούν διαφωνίες, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε προκλητικές κουβέντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε τη μέρα συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δεν σας ψυχοπλακώνουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Οσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κιλά επιχειρήστε το τώρα, που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες που είχατε θα είναι αισθητά μειωμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο, που θα δημιουργηθούν ακόμα και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά και ευκαιρίες καινούργιων γνωριμιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή ή έναν γάμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες για να έχετε άμεσες λύσεις. Η μέρα θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στον δρόμο σας και να ανακάμψετε οικονομικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....