Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Ο αδερφός της Νταϊάνα κατηγορεί επικεφαλής του BBC για τον θάνατό της

Καταπέλτης είναι ο αδερφός της «θλιμμένης πριγκίπισσας» Νταϊάνα, Τσαρλς...

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Περπατούν χέρι – χέρι στη Μύκονο

Οι καλοκαιρινές διακοπές επιτέλους ήρθαν και για τον Αντώνη...

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο

Δεν χορταίνουν από διακοπές ο Σπύρος Μαρτίκας και η...

Ο Alec Monopoly βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με εντυπωσιακά μοντέλα

Είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι το νησί των ανέμων,...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε και κατάχρηση. Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, θα μπορέσετε να χαράξετε έναν καινούργιο δρόμο στην εργασία σας. Ο,τι σας απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε έως τώρα σταδιακά υποχωρεί. Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που πραγματικά το έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο, χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτε. Οι νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες επαφές, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε, ακόμα και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους, να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο. Η σχέση αυτή είναι πιθανό να αρχίσει ως φιλική και να εξελιχθεί σε συναισθηματική. Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μην μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας. Θα προκύψουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν, με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής. Ομως μην ανησυχείτε, καθώς, παρά τις δυσκολίες, όλα θα πάνε αρκετά καλά και ο οικονομικός τομέας θα είναι ένας από τους «παραλήπτες» των καλών. Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια, αλλά να βρείτε και λύσεις για όσα φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας. Η επιτυχία είναι σίγουρη. Με προσεγμένη διατροφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στιλ σας. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό τομέα. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις, για να προχωρήσουν.

ΛΕΩΝ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά, που δεν εξαρτάται από εσάς αν θα επιλυθούν. Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς θα εκφραστείτε απέναντί τους, ακόμα και αν εκείνοι φερθούν σε εσάς εγωιστικά. Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία και τις δυνάμεις σας, ώστε να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις προσωπικές σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για μερικές από αυτές. Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δεν συμβαδίζουν. Μην ξεσπάσετε σε όσους δεν φταίνε, προκειμένου να εκτονωθείτε. Ετσι κι αλλιώς, αυτός ο μήνας θα σας υποχρεώσει να βάλετε σε τάξη αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τον δεσμό σας, συζητήστε με τον σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας. Βέβαια, αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τον σύντροφό σας, προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Ομως αυτό δεν θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση, αφού θα προσαρμόζετε τα πάντα στα δικά σας μέτρα. Δώστε στους άλλους να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και ότι δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για λογαριασμό σας.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες, καθώς η σχέση σας δεν φαίνεται να απειλείται από κανέναν. Αντίθετα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα σας, να βάλετε τάξη στα συναισθήματά σας και να ενισχύσετε τη σχέση σας με αγάπη, κατανόηση και αλληλοσεβασμό. Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε, μαζί με τον σύντροφό σας, σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στον διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να δοκιμάσουν τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, κάνοντας μια καινούργια αρχή. Θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια, είτε αυτά έχουν σχέση με την εργασία σας είτε με τον προσωπικό και το ερωτικό τομέα. Βέβαια, θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό περιβάλλον, παρ’ όλα αυτά θα καταφέρετε να ακολουθήσετε μια πιο σταθερή πορεία στη ζωή σας. Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στην ιεραρχία στον εργασιακό τομέα, αρκεί να αυξήσετε την απόδοσή σας, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τι θα πείτε και, κυρίως, τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε διαφορετικά τον εαυτό σας από αυτό που είναι, γατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε κάποιο παιχνίδι. Εξάλλου, στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας, και αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο. Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργούν εντάσεις.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Αυγούστου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις, που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Ομως θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην εξαπατηθείτε από φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και διασκεδάστε μαζί τους. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς απ’ τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Αν είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε τον χρόνο να φεύγει. Να θυμάστε όμως πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά ή να κουραστείτε για να βρείτε το άλλο σας μισό. Ισως είναι δίπλα σας, αλλά οι παρωπίδες που φοράτε δεν σας αφήνουν να δείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μετά το γάμο του απολαμβάνει τις διακοπές με τη σύζυγό του

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει...

Τράβηξε τα βλέμματα η Βίκυ Κάβουρα με τα σέξι μαγιό της

Άλλαξε μαγιό και τράβηξε τα βλέμματα η Βίκυ Κάβουρα...

Η Χριστίνα Παππά ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι λίγους μήνες πριν γίνει γιαγιά

Η Χριστίνα Παππά βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές αλλά...

Η Μαίρη Χρονοπούλου άνοιξε τη πόρτα του σπιτιού της στην Espresso και μας ξενάγησε

Η «Espresso» έζησε παραμυθένιες στιγμές στο σπίτι της λαμπερής...

Πύρρος Δήμας: Οι έντονοι πόνοι, η εισαγωγή στο νοσοκομείο και το χειρουργείο

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε στο περιοδικό Down Town για...

Βαλαβάνη – Βασάλος: Το στόρι που πρόδωσε τις κοινές τους διακοπές

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου από το «Asia Express»...

Βουτιές σε ερημική παραλία της Μυκόνου για γνωστή κυρία της σόουμπιζ

Μία ακόμη διεθνής προσωπικότητα ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο για...

Νένα Χρονοπούλου: «Είναι ευλογία και πόνος, είναι μοναξιά και αγάπη… Όλα μαζί»

Η Νένα Χρονοπούλου παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στο...

Όσα γίνονται σε club των ΗΠΑ μπροστά στα μάτια celebrities

Στα όργια που διοργανώνει το πιο αποκλειστικό σεξ κλαμπ...

Η Ανθή Σαλαγκούδη ποζάρει στην παραλία και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!» έγραψε το... σύνθημα η...