Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 8 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν επιβάλλετε κάποιους κανόνες, πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζετε να τηρούνται σωστά. Οπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας. Μην είστε απαισιόδοξοι και, αν είστε μόνοι, αναζητήστε το άλλο σας μισό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καβγάδες και εσείς, με τον τρόπο σας, προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις. Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους. Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό, μία μία χωρίς βιασύνες. Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στους αγαπημένου σας και μην τους αποδοκιμάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας. Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας, χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα. Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ το δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, ότι είχαν σας το έδωσαν. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές σας ανάγκες. Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι, δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και τα βάζετε με τον εαυτό σας. Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε. Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τώρα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε εποικοδομητικότερα μοντέλα σχέσεων. Με έξυπνες κινήσεις θα έχετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ στις προσωπικές σας θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες.

ΙΧΘΥΣ: Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές, αλλά και απαραίτητες. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στην επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...