Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που έχετε λόγω των ευθυνών που έχετε αναλάβει και αφορούν πρωτίστως τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Μην ακούσετε με επιπολαιότητα τα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχτείτε τις υποδείξεις του.

ΤΑΥΡΟΣ: Προωθήστε τις ιδέες σας φροντίζοντας να τις συμπληρώσετε με αυτές των συνεργατών σας, που θα σας φανούν πολύτιμες. Η συζήτηση με έναν φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαλάσει το κέφι απλώς χαμογελάστε του. Δεν θα πετύχετε τίποτα, αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω.

ΛΕΩΝ: Δεν θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τις θέσεις και τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα σας όσο και στον προσωπικό.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό χώρο σας με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα για τα οποία έως τώρα σιωπούσατε. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη, αν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς έτσι θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο όσον αφορά τον οικονομικό τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες καταστάσεις που χαρακτήριζαν την ερωτική σας ζωή σάς έχουν κουράσει αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε όλα αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα, αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα βελτιώσει την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγωνιώντας δεν θα πετύχετε τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να πάψετε να κολλάτε σε συγκεκριμένες σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Είναι σημαντικό να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...