Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αντιθέτως προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική αρμονία σας. Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και το γεγονός πως θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας υποχρεώνει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και κυρίως στα αισθηματικά σας. Ομως, παρότι σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δεν φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο.

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε αποστάσεις από την κυκλοθυμική διάθεση που έχουν κάποιοι στον περίγυρό σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται στον εργασιακό χώρο του. Πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία υποθέσεις που αφορούν τα περιουσιακά σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για μπορέσετε να απελευθερωθείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στον χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα πρέπει να βελτιώσετε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο σας. Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί τα λεγόμενά σας είναι γεμάτα αντιφάσεις. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς αμφισβητήσεις αυτά που νιώθει το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές υποθέσεις σας με τις προσωπικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε στα επιπλέον έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθηματικά κάτι καινούργιο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει πολύ, πριν επενδύσετε σε μια σχέση σιγουρευτείτε για την ποιότητά της. Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αλλάξτε την εμφάνισή σας για να νιώσετε καλύτερα ή αποφασίστε να κάνετε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Περάστε τη σημερινή μέρα με έναν καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε παρέα ή μόνο με τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...