Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Τώρα, που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να έχετε οικειότητα με το περιβάλλον σας. Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει και μην αφήνετε περιθώρια στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία σας θα βγει προς τα έξω και ο αισθησιασμός σας είναι έντονος. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Εάν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την προτίμησή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που θα αφορούν τις στενές σας σχέσεις. Κάνοντας μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών σας θα επιβιώσετε στη δουλειά. Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αν και σημασία θα έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με γνώμονα τη λογική, θα ξεμπερδέψετε με υποθέσεις που σας έχουν κουράσει.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους που υπάρχουν για να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και αλλάξτε τα προγράμματά σας. Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τα όρια που βάζατε συνήθως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ευαισθησίες σας, εστιάστε στις θετικές σας σκέψεις και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι. Το ανήσυχο πνεύμα σας θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας κατευθύνουν. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που πρέπει και θα βρείτε ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Εάν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε καλύτερα μελλοντικά. Επιβάλλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να γνωρίσετε καινούργια άτομα, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε και θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή σας αλλά και στην προβολή σας. Κάνοντας μία επίσκεψη στους φίλους σας, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάνετε τον χρόνο σας για να ενταχθείτε σε ευχάριστες καταστάσεις ή παρέες. Πολλά θα γίνουν από μόνα τους, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα ακτινοβολείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα βρείτε την ποιότητα που αναζητάτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί σε όλους. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχθούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων, μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευθείτε τη μοίρα, που θέλει το καλό σας, και αφήστε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους. Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...