Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην ασχολείστε τόσο με την εξωτερική σας εικόνα, ειδικά αν το κάνετε μόνο για τις εντυπώσεις. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας κυριεύουν οι αμφιβολίες. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαθέστε τον χρόνο σας αλλά και τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε, χωρίς να περιορίζεστε. Σεβαστείτε όμως τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τους κανονισμούς. Δημιουργήστε τώρα τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο βαθύς συναισθηματισμός σας αρκετές φορές υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σας. Δείτε τις καταστάσεις ρεαλιστικά και πρακτικά, ώστε να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο. Να είστε σε ετοιμότητα, ακόμα κι αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τακτική που έχετε να πισωγυρίζετε, εκτός του ότι εμποδίζει την επιτυχία σας, λειτουργεί αρνητικά και στην ψυχολογία σας. Χρειάζεστε συντονισμένους χειρισμούς παντού. Αν βρεθείτε μπροστά σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις αποστάσεις.

ΛΕΩΝ: Παρότι δεν θα λείψουν οι μεγάλες εναλλαγές στις προτιμήσεις σας, θα πετύχετε στην κατάστρωση των σχεδίων και την ομαλή εξέλιξη των οικονομικών σας. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση θα σας βοηθήσουν να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να μη χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχό σας, μια και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή σας είναι ιδιαίτερα ρευστοί. Μη σας κυριεύσει το άγχος, γιατί μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο και οικονομικά και αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να μετριάσετε τη βιασύνη σας και την αυστηρότητά σας, και να μη ζητάτε τόσα πολλά στον έρωτα. Επιδιώξτε να επιτύχετε σε έναν βαθμό αλλαγές που θα οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα όσον αφορά τις σχέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφουγκραστείτε τις παρορμήσεις σας ή τις εσωτερικές σας φωνές, καθώς μπορεί να σας δώσουν λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα ή καταστάσεις. Καλό είναι να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φιλτράρετε τις πληροφορίες που σας έρχονται, γιατί κάποιες από αυτές θα αποδειχτούν ιδιαίτερα αξιοποιήσιμες. Η εγρήγορση θα σας βοηθήσει να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιον συνεργάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ενδοσκοπήσεις είναι απαραίτητες, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε. Το χαμόγελο και η τρυφερότητα θα είναι τα καλύτερα όπλα σας, γι’ αυτό προχωρήστε σε λεπτούς χειρισμούς. Στα εργασιακά σας θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και δεν θα λείψει κάποια πίεση προκειμένου να κλείσετε οριστικά θέματα του παρελθόντος, οι προοπτικές θα είναι πολλές, αρκεί να είστε δυνατοί και πιο διπλωματικοί. Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επιρροές που θα δεχτείτε θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, γι’ αυτό αποκολληθείτε από καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται πλέον στις τωρινές σας ανάγκες και προχωρήστε σε αλλαγές σε όλους τους τομείς. Το ίδιο ισχύει και για τις ερωτικές σας αναζητήσεις

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ