Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Ζώδια – Προβλέψεις του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε τον δυναμισμό σας. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για κάποιες ενέργειές σας. Το ζητούμενο της μέρας είναι να μάθετε να προβάλλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο είναι το να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την υπομονή και το θάρρος σας θα υλοποιήσετε τους στόχους σας. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αποκαταστήσετε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε κάποιες από τις σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενώ φαίνεται πως εξαντλείστε, θα σας ενθαρρύνει η θετική ανταπόκριση που θα έχετε. Θα νιώσετε ολοκληρωμένοι συναισθηματικά και αυτό θα σας χαρίσει ηρεμία και δύναμη.

ΖΥΓΟΣ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν. Υστερα από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέλετε να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση. Στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι νέο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο σας καλύπτουν οι άλλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Δυσκολεύεστε να πάρετε ενέργεια από τους άλλους για να εμψυχωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας. Χρειάζεται να είστε περισσότερο διαλλακτικοί, όταν προσπαθείτε να επιλύσετε διάφορα θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε στον χορό του ανταγωνισμού. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...