Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι μεγάλοι σας στόχοι, προς το παρόν, είναι ανέφικτοι και αυτό σάς προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση. Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, θέστε σωστές βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας, τα οποία περιμένατε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Συντονιστείτε και κινηθείτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας. Κρατηθείτε στο ύψος σας για να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να προσεγγίσετε πιο ζεστά τον σύντροφό σας ή για να αρχίσετε μια καινούργια σχέση, όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια, προτού θολώσει η κρίση σας. Θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια τάση αδιαφορίας από τον σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες. Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε αρκετά ευχαριστημένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...