Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Ζώδια: Προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα της ευαίσθητης και ουσιαστικής προσέγγισης με τον σύντροφο της ζωής σας. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε, επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μην γίνεται καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προκληθεί σύγχυση, ιδιαίτερα στον συναισθηματικό σας κόσμο, και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην γκρεμίσετε ό,τι έχετε χτίσει. Αποβάλετε από πάνω σας κακές συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να υπάρχουν και μη φοβηθείτε για το αποτέλεσμα. Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις, που θα αποφέρουν καινούργιες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις που θα δεχτείτε θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Διατηρήστε κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά στη ζωή σας γενικότερα. Το σεξαπίλ σας θα είναι τονωμένο, ενώ παράλληλα θα είστε και αρκετά ευρηματικοί τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα κρίνεται απαραίτητο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, για να πείσετε τον σύντροφό σας πάνω σε αυτά που θέλετε ή για να αξιοποιήσετε μια καινούργια γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δεν θα πρέπει να αναστατωθείτε. Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δεν θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό, αν κάνουν την εμφάνισή τους, φροντίστε να τα καταπολεμήσετε. Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό για νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας. Η ερωτική σας ζωή θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις γιʼ αυτόν τον τομέα. Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των εσωτερικών σας προβλημάτων.

ΛΕΩΝ: Αποκαταστήστε τις ζημιές γιατί ακόμα κι αν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ήρεμα σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά σας προβλήματα. Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό για να καταλήξετε κάπου. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σας σκηνικού θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε. Διατηρήστε ενεργό τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλο, σε λογικά πλαίσια πάντα, κουβεντιάστε με τον σύντροφό σας και πάρετε αποφάσεις από κοινού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις, για να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, η οποία, εξάλλου, σας ενδιαφέρει αρκετά. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν.

ΖΥΓΟΣ: Η στασιμότητα θα αρχίσει να υποχωρεί και μια καλύτερη εποχή θα ξεκινήσει για εσάς. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυτείτε, καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη. Οι δύο τομείς στους οποίους θα αφιερώσετε τον χρόνο και την προσοχή σας θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε πιο προσεκτικοί, μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένως να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στον συναισθηματικό σας τομέα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας και επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Ατομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά, όπως φαίνεται, εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα στα οποία δεν φανήκατε υπεύθυνοι. Μη φοβηθείτε που για άλλη μία φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές, διότι κανείς δεν θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας υπενθυμίσει πόσο πολύ έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών. Ομως, τώρα που θα αρχίσετε να τα βάζετε σε μια σειρά φροντίστε να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα διασκεδάσετε μαζί τους. Ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας χωρίς να είστε επιθετικοί σε ό,τι δεν σας αρέσει. Επαναστατήστε και αναζητείστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοπεποίθηση, το «τετράγωνο μυαλό» και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή. Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούργιους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας. Βέβαια θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δεν θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε ένα θρίαμβο αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο. Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αναθεωρηθούν, αν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σας σχέσεις ή σε κάποιες που μόλις άρχισαν, καθώς κάποιες ανασφάλειες και εκρήξεις θυμού από την πλευρά σας δεν θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, αλλά και να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές σας επαφές. Φροντίστε, όμως, να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, γιατί αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα της στιγμής. Ωστόσο, εάν η έλξη που νιώθετε μεγαλώνει, προχωρήστε με βήμα σημειωτόν και χωρίς πισωγυρίσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη. Μπορεί να είστε λάτρης τέτοιου τύπου παιχνιδιών, αλλά καμιά φορά γίνονται μπούμερανγκ, οπότε δεν βλάπτει να είστε και λίγο εγκρατείς. Κάντε μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση στον εαυτό σας, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε μαζί. Η ελπίδα για κάτι καινούργιο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. Ενα από τα πιθανά σενάρια για αυτόν τον μήνα είναι μια φιλία τρυφερή που περιέχει έξυπνη επικοινωνία και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον να εξελιχθεί σε ένα βαθύ έρωτα και μια σχέση ζωής.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...