Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις της Πέμπτης 14 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις καινούργιες επαγγελματικές ανάγκες σας. Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην ξεκινήσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται υπομονή, καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ρίξτε ξανά μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα. Μην καθυστερείτε να λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιον συνεργάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σας βοηθούν να ξεχάσετε. Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε έμφαση στις υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει τώρα τελευταία. Εχετε σκεφτεί να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δεν σας ωφελεί και τώρα αποφασίζετε να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής. Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό τομέα με τους συνεργάτες σας όσο και στον συναισθηματικό με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα λόγω κακής επικοινωνίας. Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΖΥΓΟΣ: Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο συναισθηματικός τομέας είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στον ερωτικό τομέα. Βάλτε «Χ» στη μοναξιά που δεν σας ταιριάζει, μια και δεν θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και της επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Η βελτίωση στην αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δεν θα τα ξανανιώσετε. Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τα για την καλυτέρευσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Ήσυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε. Εάν έχετε μέσα στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...