Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 1η Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί επανέλθετε σε λογικό πλαίσιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά της ζωής σας που αργότερα θα γίνουν πιο φανερά και καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Αν νιώθετε κακόκεφοι, μη συναναστρέφεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση για να μπορέσετε να αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους στα εμπόδια που υπάρχουν. Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες και παράπονα για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους απλώς αμυνθείτε.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, σε οικονομικά θέματα αλλά και στις σχέσεις σας είναι καλές, απλώς απαιτούνται από εσάς γερά νεύρα και διαλλακτικότητα. Απολαύστε την καθημερινότητά σας με άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να την αποφύγετε, αλλά θα δημιουργηθεί ένα πολύ θετικό υπόβαθρο για να ικανοποιηθούν τα οικονομικά σας. Μη δημιουργείτε προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες και γκρίνια.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείται ευθυκρισία και όχι γενική αποδοχή όσων θα ακούσετε, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας, που μπορούν να σας προκαλέσουν διάφορες ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό τομέα σας, όμως χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση για να βάλετε σωστές βάσεις για το μέλλον. Σταματήστε να αγχώνεστε, αν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και θα εντυπωσιάσετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει είναι φορτωμένη και βαρετή, προσέξτε τι θα υποσχεθείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε. Κάντε αλλαγές στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε, σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομική σας θέσης, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες. Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν δεν κερδίζετε τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά, πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πολύ πιθανόν να μην εκπληρωθούν στον βαθμό που περιμένετε. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...