Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας προκαλούν άγχος και απαλλαγείτε από κάποια προβλήματα. Δεν χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που αφορούν την εργασία σας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας καινούργια πολιτική. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και φαίνεται ότι δεν εκτιμούν την προσφορά σας. Δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εναντιώνεστε στους φίλους σας, γιατί ακόμα κι αν υπάρχουν δόσεις αλήθειας όσον αφορά κάποια προβλήματα, εσείς έχετε την τάση να υπερβάλλετε και να τα διογκώνετε. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς.

ΛΕΩΝ: Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους. Είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να παραμερίσετε τα απωθημένα σας, ώστε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε έναν γρήγορο απολογισμό για το τι θέλετε αλλά και τι μπορείτε. Μιλήστε με τους γύρω σας, χωρίς να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Πριν βάλετε κάποιον στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε μετρήστε τα υπέρ και τα κατά.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις αν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι. Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε την τάση για καταχρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από το περιβάλλον σας και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιο άλλο άτομο. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσεγγίστε τους στόχους σας ή επιλέξτε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες επιλογές που θα κάνετε να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα, αλλά δεν πρέπει να δειλιάσετε. Αντιθέτως, φροντίστε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν θα διευθετηθούν τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις και στρωθείτε στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και φροντίστε να απέχετε από κουραστικές εργασίες. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.

ΙΧΘΥΕΣ: Η φαντασία σας θα είναι πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά δεν θα ήταν φρόνιμο ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...