Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και, επίσης, να τους προσδώσετε έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα. Εκφράστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας στο έτερον σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας, αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις. Προτού κάνετε καινούργιες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάγκη σας για συντροφικότητα και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων, που προφανώς δεν θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν, θα είναι οι αιτίες που θα σας οδηγήσουν να συμπεριφέρεστε ποικιλοτρόπως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα. Οσο δύσκολο κι αν πρόκειται να είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες μπορείτε.

ΛΕΩΝ: Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό είναι να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα κυριαρχεί ενδέχεται να οδηγήσει τόσο εσάς όσο και τους άλλους σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οταν η ματαιοδοξία σάς παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας σάς αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Αξιολογήστε τούς μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Με τρόπο απρόσμενο, πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σχέσεις σας, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική και συνάμα συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στο πρόγραμμα στόχους για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ιδιαιτερότητες που έχετε στον τομέα της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και κατανείμετέ τα σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές ανάγκες σας. Παρόλο που θα μπορούσε αυτός ο μήνας να είναι διακοπών, εσείς δεν έχετε την όρεξη να εγκαταλείψετε την εργασιομανία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που «περπατάνε» με πολύ αργά βήματα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες νέες και καλύτερες, κάτι που θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές υποθέσεις σας η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούργιες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Μετριάστε τις προσωπικές επιθυμίες σας όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...