Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές. Ενα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούργιες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων, που δεν θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.

ΛΕΩΝ: Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Θα έχετε τα περιθώρια και τον χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα, χωρίς να ξεχνάτε τους αρχικούς σας στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σας έχουν πληγώσει. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ό,τι σας αξίζει. Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Κρατήστε μια ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τον ενθουσιασμός σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες. Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω της επικοινωνίας σας, που θα δυσκολέψει αρκετά.

ΙΧΘΥΣ: Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούργιο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...