Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύσεις, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς όσον αφορά την καθημερινότητά σας. Ετσι, αν υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν και η μέρα θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες όσον αφορά τον οικονομικό τομέα σας, προβλέπεται ότι θα έχετε παράλληλα τις ευκαιρίες να ξοδέψετε χωρίς να σκέφτεστε το κόστος, έχοντας την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά.

ΛΕΩΝ: Δεν αποκλείεται να σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Για να μην εξαπατηθείτε προσέξτε προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις τόσο υλικές όσο και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα είναι αυτή που θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας, όπως γίνεται συχνά.

ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι αναζητήστε μια σχέση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας. Εχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο, ώστε να καταλάβετε τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε ως όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Με το να ωθείτε τις καταστάσεις στα άκρα και να προκαλείτε να γίνουν πράγματα που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα τους δεν πρόκειται να βγείτε κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν στη ζωή σας και θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το ταίρι σας για να προχωρήσετε δυναμικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε να φανούν οι ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς, χωρίς να φοβάστε τους άλλους. Θα συνειδητοποιήσετε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στον σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εγκαταλείψτε την ανάγκη σας να ελέγχετε τα πάντα και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων. Αν ξεπεράσετε τον φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε ποια είναι τα σημεία που σας κάνουν να ακολουθείτε διαφορετικούς δρόμους από το ταίρι σας. Ομως, έχετε και οι δύο τη θέληση για προσέγγιση και την τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...