Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε υπό άλλο πρίσμα για να μπορέσετε να βρείτε τις σωστές λύσεις στα προβλήματα σας και να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχνάτε πως είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική αντάξια του διπλωματικού σας χαρακτήρα για να μπορέσετε να επιβληθείτε στον εργασιακό χώρο σας. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σάς στροβιλίζουν το μυαλό. Ζήστε ό,τι σας δίνει η ζωή και μη γυρνάτε συνεχώς στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν φροντίσετε να ενεργήσετε τη σωστή στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται καιρό τώρα πίσω από την πλάτη σας. Δώστε στους στενούς συνεργάτες σας αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε με τα χρονικά περιθώρια.

ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από την κάθε ευκαιρία θα σας ανοίξει τώρα διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε δουλέψει γι’ αυτό πολύ καιρό. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, εσείς φροντίστε να βλέπετε μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σάς ανοίγουν δρόμους που θα φέρουν ψυχική και οικονομική ανάταση. Μη φτάσετε στα άκρα, γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν το αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά σας, και λειτουργήστε με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι χρήσιμα, αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και πώς θα το αποκτήσετε. Υπάρχει και η ρομαντική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό μη τα βλέπετε όλα μόνο ρεαλιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό χώρο σας θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως πρέπει να εκθέσετε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας. Χαλαρώστε, αφού οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει να τακτοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και τις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας. Βοηθήστε έναν αγαπημένο φίλο σας που στο παρελθόν σάς έχει κι εκείνος στηρίξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο παράγοντας της τύχης θα βοηθήσει να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις. Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ευχάριστο περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να υπαναχωρείτε, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε ένα βήμα μπροστά. Αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Μην τα βάλετε με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς ζητάτε λίγα, όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των μικρών καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό. Μην απογοητευτείτε από πιθανές καθυστερήσεις, γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...