Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Τι σχεδιάζουν τ 'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προσπεράστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Μην παρασυρθείτε σε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα, ώστε να μην έρθουν δύσκολες μέρες. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε. Η διάθεσή σας να καταρτίσετε νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο ή αποφύγετε τελείως συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Βελτιώστε τις επαγγελματικές συνθήκες σας ξεκινώντας από αλλαγές στον χώρο εργασίας. Κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βελτιώσετε τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους εμφανίζουν συχνά έντονα προβλήματα. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας σας. Ισως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε να είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες, γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγξετε ποιες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεχωρίστε τις βάσεις των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε σε ό,τι εσείς θέλετε. Προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος σας και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με πιο καθαρό μυαλό.

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που προτιμάτε τις σταθερές σχέσεις, γιατί νιώθετε συχνά ότι είστε μόνοι σας. Οι περιστασιακές περιπέτειες μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν την ενέργειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει από τον περίγυρό σας για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς με ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Παράλληλα φροντίστε να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα διαπιστώσετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους. Μοιράστε ισόποσα τον χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το σίγουρο είναι πως, εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς εξελίσσονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση. Ισως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή του τρόπου ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και θα κερδίσετε πολλά. Διαχωρίστε τα έσοδά σας από τα περιουσιακά σας και μην αφήνετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδεύει.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να είστε σταθεροί στις απόψεις σας. Ετσι δεν θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν και δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας, που έτσι κι αλλιώς δεν την αντέχετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...