Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 10 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή, ώστε να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο οικονομικός σας τομέας περνάει κρίση, είναι γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένες επιπτώσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού δεν βάζετε όρια. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.

ΛΕΩΝ: Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σας σχεδίων. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα τού περιβάλλοντός σας. Προωθείστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις σας. Τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες προτού προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές, προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα. Τα οικονομικά σας θα έχουν σύντομα γρήγορη βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας και η αναμενόμενη πρόοδός σας θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσουν τις επαγγελματικές σας εξελίξεις στη συνέχεια. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας, γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιστέψτε και αξιοποιείστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές σας εμπνεύσεις θα είναι καθοριστικός παράγοντας για σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...