Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 14 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε με αποφασιστικότητα για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό τομέα και αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας. Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις στις οποίες θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες δημιουργικές προοπτικές διαγράφονται στην καριέρα σας, αλλά παρασκηνιακές κινήσεις από ορισμένα άτομα πρέπει να τις προσέξετε. Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθουν η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαμόρφωση του τρόπου ζωής θα ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς στόχους σας και θα σας παρακινήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα προκειμένου να βρεθούν οικονομικές λύσεις που θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Συζητήσεις και επαφές ευνοούνται. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Δώστε πρωταρχική σημασία στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς η εξισορρόπηση της οικονομικής κατάστασης μπορεί να φανεί σαν πιεστική ανάγκη στις τρέχουσες εξελίξεις. Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε, έτσι θα βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον σας, ενώ η επιρροή που θα ασκείτε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα. Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντική πρόοδο θα πετύχετε στην άνοδο του οικονομικού τομέα και οι δημιουργικές ιδέες θα βοηθήσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στους χώρους όπου κινείστε. Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ισως προχωρήσετε σε καινούργια σχέδια σχετικά με τα εργασιακά σας θέματα. Η βοήθεια από κάποια άτομα θα σας δώσει φτερά στην υλοποίηση των στόχων σας. Μην μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα με οικογενειακά προβλήματα που δεν έχουν άμεση σχέση με εσάς. Αξιοποιήστε οικονομικές συνεργασίες. Δεν χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα αλλάξουν τις συνθήκες στον χώρο της εργασίας σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας εικόνα για να πετύχετε κάποιους στόχους. Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να περιμένετε κίνηση στην κοινωνική σας ζωή και αρκετές συζητήσεις στον χώρο τού σπιτιού. Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη. Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε γι’ αυτές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο επαγγελματικός χώρος θα σας απορροφήσει αρκετά σήμερα, ενώ σχέσεις και αισθηματικά είναι ιδιαίτερα τονισμένα τώρα. Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας προκαλέσει εκνευρισμό.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...