Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε καινούργιες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διευρύνετε τον κύκλο σας και μοιραστείτε τον χρόνο και τις εμπειρίες σας, για να αποκτήσετε μεγαλύτερα ενδιαφέροντα. Δώστε στον σύντροφό σας τη στήριξη και τη βοήθεια που περιμένει από εσάς, τώρα που έχει ανάγκη να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε όση υπομονή μπορείτε και μη θεωρείτε τίποτα από όσα γίνονται ή βλέπετε δεδομένα. Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, οι οποίες θα είναι ευπρόσδεκτες.

ΛΕΩΝ

Εκφράστε τα συναισθήματά σας, για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Οταν εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, μην απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Μην αφήσετε μακροχρόνιες σχέσεις σας να κλονιστούν και να φτάσουν σε σημείο να καταστραφούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας προκαλέσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήστε εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε. Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμά το θάρρος της γνώμης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας, για να πάρετε με αυτόν τον τρόπο θετική ενέργεια. Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με τον σύντροφό σας. Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες. Μη δώσετε συνέχεια στην άσχημη συμπεριφορά φίλου σας που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Διώξτε τους εγωισμούς και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...