Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αντί να αναμετριέστε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσουν περισσότερο. Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες, που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν προτού φτάσετε στα άκρα. Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο,τι δεν σας ικανοποιεί στη ζωή σας τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.

ΛΕΩΝ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας γίνουν λάθη.

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις θα βρείτε σωστές λύσεις, που θα διαχωρίζουν τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις. Δείτε τα πάντα κάτω από άλλη οπτική γωνία και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσής σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά, που δεν θα το πιστεύετε. Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική, και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χτίστε μια καινούργια σχέση που θα προχωράει με αργά και σταθερά βήματα. Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας. Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...