Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν στις ερωτικές σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι. Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού χώρου σας. Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω προτού ενεργήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλουν αντιμετωπίστε τις με χιούμορ. Εάν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΛΕΩΝ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί και μην «παίζετε» σε βάρος της υγείας σας. Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη στηριχτείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες που θα χαλάσουν την ψυχική ισορροπία σας. Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχτείτε στην εσωτερική δύναμή σας. Τολμήστε καινούργια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επαγγελματική καταξίωσή σας θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες θα σας βοηθήσουν πολύ. Ακόμα κι αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις χρειάζονται μια ριζική αλλαγή. Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας χωρίς να φοβάστε. Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε θέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους. Σκεφτείτε πιο ήρεμα, γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχτεί πολύτιμη. Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε με ανασφάλειες και φόβο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο σας. Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....