Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Μόνο η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Παρά τις εντάσεις που θα υπάρχουν, ανήκετε στους τυχερούς και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστο ρυθμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται άλλη μία φορά στη δίνη του κυκλώνα. Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να αποδώσουν σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επειδή εσείς λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε να τα χορτάσετε, με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν σας φταίνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οσο και αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις δεν θα το καταφέρετε και σας επιφυλάσσονται πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα δυσάρεστες. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

ΛΕΩΝ
Αναζητήστε καινούργιους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να αρχίσετε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, αλλά προσέξτε, γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θέλατε. Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση.

ΖΥΓΟΣ
Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ό,τι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προτού κλείσετε συμφωνίες και βάλετε τις τελικές υπογραφές, μελετήστε για άλλη μία φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε. Οργανώστε τον χρόνο που απαιτεί η εργασία σας προκειμένου να βρίσκετε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές σας τυχαίνουν στον επαγγελματικό χώρο, ενώ ίσως να είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για θεαματικές αλλαγές. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Ισως χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήσετε, όπως συνήθως, τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σχέσεις σας. Παρακολουθήστε σεμινάρια, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές γνώσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...