Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε γόνιμη φάση και οι συμπάθειες που έχετε σίγουρα είναι αρκετές. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασυρθείτε σε βεβιασμένες αποφάσεις επειδή κάποιες στιγμές θα έχετε την αίσθηση ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πρέπει να τρέξετε. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί ώστε να τα βγάλετε πέρα στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε σκαμπανεβάσματα. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε διοχετεύστε ένα μέρος στον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ

Η λογική θα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε αναμφίβολα να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς. Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα δεν προσφέρει μόνο δυνατότητες σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθά να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σας. Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σχέδιά σας παίρνουν καλό δρόμο και τώρα που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε σε μια τάξη εργασιακά θέματα, οικονομικά και ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική σας ζωή ή τον σύντροφό σας. Εχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα προκειμένου να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούργιες επιλογές μπορεί να καλύψουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του τομέα που σας απασχολεί, αλλά οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε προκειμένου να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καθιερωμένα μπορούν να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε καινούργιες προτάσεις να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας. Κατασταλάξτε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή πολλά πράγματα θα παιχτούν στο παρά πέντε, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το δίχτυ ασφαλείας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα θα μπορέσετε να τις καλύψετε, αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...