Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τον τομέα των γνωριμιών σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν χωράει άλλη αναβολή.

ΤΑΥΡΟΣ: Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που ειπώθηκαν και θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε καλά γιατί το κάνουν. Μην τα βλέπετε όλα μόνο υπό το πρίσμα της λογικής, γιατί έτσι ξεχνάτε πως κάποιες φορές πρέπει να ακολουθείτε την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας. Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, προσέχοντας να μη φτάνετε στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα φλερτ και οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας προσφέρουν και νέες στρατηγικές. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα, και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

ΛΕΩΝ: Καθώς επικοινωνιακά δεν θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που ίσως καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές που έχετε στις ήδη υπάρχουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε κι εσείς να σας πλησιάσουν. Εχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό να προσπεράσετε την επιφάνεια και να προχωρήσετε πιο βαθιά, στην ουσία των πραγμάτων. Το ενδιαφέρον σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να δημιουργηθεί ένα κλίμα αγάπης, οικειότητας και αλληλοβοήθειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν το κρίνετε απαραίτητο, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των δικών σας προσώπων, που θέλουν για εσάς το καλύτερο. Μέσα από τα λεγόμενά τους είναι πολύ πιθανό να βρείτε διεξόδους που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να γοητεύσετε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας, ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας, κάνοντας το στιλ που θα διαλέξετε να ταιριάζει με τον αυθορμητισμό σας. Εχετε πετύχει ήδη αρκετά κι έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εικόνα σας προς τα έξω είναι πολύ καλή, μην ξεχάσετε όμως να δείξετε περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που τη συνθέτουν. Κάντε αλλαγές που θα βελτιώσουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε επιτέλους να το έχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητική σας διάθεση, που λειτουργεί σαν σίφουνας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να κάνετε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται. Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και θα επιβιώσετε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...