Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού προτού ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δύο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε τα αρνητικά συναισθήματα. Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών θα φέρει στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μια και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική απόδοσή σας θα φτάσει στο μάξιμουμ. Οι ευκαιρίες του εργασιακού χώρου σας σάς ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.

ΛΕΩΝ: Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε εσάς και στο περιβάλλον σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια. Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να περάσει το δικό σας κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε γι’ αυτήν. Σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή προτού αποφασίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι για να πετύχετε στον εργασιακό χώρο σας. Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούργιες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμες είναι πολλά. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Κάντε καλύτερη την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος -που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας- και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και του προσωπικού χώρου σας που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διεύρυνση του κύκλου σας δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επειδή υπάρχουν κι άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...