Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά...

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 14 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις. Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους. Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα.

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει. Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά.

ΖΥΓΟΣ: Ολες οι αποφάσεις είναι δικές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας. Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δεν φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο. Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση όχι μόνο δεν μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος.

ΙΧΘΥΕΣ: Τύχη θα έχετε και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι προσωπικές σας σχέσεις θα βαδίζουν σε ασφαλές έδαφος. Δώστε, λοιπόν, προτεραιότητα στις καλές στιγμές και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις κακές, που έτσι κι αλλιώς θα είναι ελάχιστες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...