Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Ομως, πάνω που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή επικοινωνία θα είναι ο σύμμαχός σας για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά την αγωνία που έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν. Τολμήστε να βγείτε από το καβούκι σας, αφού κάποιοι προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας. Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, οπότε μπορείτε να τους προσεγγίσετε με άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας είτε για να περάσετε ευχάριστα. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σάς καλύπτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε μεγάλη δυσκολία να πάρετε ενέργεια από τους άλλους για να εμψυχωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Με άλλες προεκτάσεις και νέες προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση ρεαλισμού, θα μπορέσετε να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να πάρετε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούργιες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά είναι πιθανόν να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το σύνθημα της μέρας είναι «δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις». Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους και να θυμάστε πως αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια καλή εκκίνηση για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί σήμερα και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα σας φέρει αρκετές καινούργιες γνωριμίες αλλά και την ανανέωση κάποιων παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο στην παρούσα κατάσταση όσο και στο μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές σας θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους. Μη φοβάστε να εκδηλώνετε τα αισθήματά σας αλλά και να εκφράζετε τα παράπονά σας στους δικούς σας ανθρώπους, που σας γνωρίζουν καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα. Βρείτε τρόπους να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και το ηθικό σας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα προμηνύει γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο σας θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα γίνουν ακόμα καλύτερες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...