Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να πολιορκήσετε καινούργιες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας. Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας, αλλά κάντε πράξη τα αιτήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας. Η ιεράρχηση των ιδεών σας που θα έρχονται σαν χείμαρρος είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να καταβάλλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας. Χρησιμοποιήστε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή να σας δώσουν ικανοποίηση, απ’ το να μαλώνετε για τα χρήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, τώρα που βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Αναλάβετε δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να έχετε αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Περιορίστε την εξωστρεφή συμπεριφορά, αλλά αφήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλά υποσχόμενη. Η στρατηγική που θα καταστρώσετε και η αποτελεσματικότητά σας θα κάνουν θαύματα. Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή.

ΖΥΓΟΣ

Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει -δικαίως- ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαύστε τις χαρές των εξόδων με φίλους, μια και σε κοινωνικό επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια. Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες στιγμές νιώθετε αμφιβολία για την αγάπη που σας έχει ο σύντροφός σας, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκουραστείτε αρκετά και αντιμετωπίστε τις όποιες δυσκολίες με σθένος. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε με συγκέντρωση και περισυλλογή σε θέματα που αφορούν τις επενδύσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα σάς δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες πράξεις. Εφαρμόστε ό,τι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Ηρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό τομέα. Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε θα έχει αίσιο τέλος.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....