Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων. Οσο αγαθές κι αν είναι οι προθέσεις σας, μην παίρνετε μέρος σε συζητήσεις στις οποίες θα συμμετέχουν ανταγωνιστές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας, χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολα σχόλια, δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας για τη χρονιά που έρχεται. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, τονίστε την κοινωνικότητά σας και ανανεωθείτε σε επίπεδο εμπειριών και περιπλανήσεων μέσα στο σύνολο. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι, αλλά ούτε και παρορμητικοί.

ΛΕΩΝ: Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν προκαλέσετε την τύχη σας, δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα. Τους πιο επικίνδυνους εχθρούς σας αποτελούν τα κρυολογήματα της εποχής, η κακή διατροφή και η κατάχρηση του αλκοόλ.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τις περιττές συνήθειές σας γιατί εκτός του ότι θα είναι για καλό σας, δεν είναι και έξυπνο να αφήνετε στην τύχη τη δημόσια εικόνα σας. Πρέπει σε κάθε βήμα σας να γίνεται αισθητή η δυναμικότητά σας, αφού έτσι κι αλλιώς σίγουρα διαθέτετε αυτό το στοιχείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική ζωή σας θα παρουσιάσει ενδιαφέρον. Θα έχετε εύνοια τις στιγμές που θα την έχετε ανάγκη, ενώ δεν θα λείψουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι, οι οποίοι -εντελώς συμπτωματικά- θα βρίσκονται κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα στον εργασιακό τομέα σας, να φανείτε και, κυρίως, να πετύχετε στόχους. Ενισχύστε με τη δημιουργικότητα που σας διακρίνει τους οικονομικούς πόρους σας και την ικανότητά σας για αναδιοργάνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις αναποδιές ή ταλαιπωρίες αποφύγετε αντιθέσεις και σχόλια με τρίτους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εργασία σας ή επηρεάζουν τα συμφέροντά σας. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη, μάλλον, κακή γνώμη που έχουν για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση και γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να μην ξεπερνάτε τα όρια, αλλά να προσπαθείτε να ζείτε με μέτρο, αρμονία και να βαδίζετε στη μέση οδό. Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας, που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς οι νέες εξελίξεις μερικούς θα σας χαροποιήσουν, αλλά κάποιους άλλους θα σας ενοχλήσουν. Δεν χρειάζονται λεκτικές διαμάχες ή αντιπαραθέσεις για να πετύχετε αυτά που ζητάτε από τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...