Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας εμπνεύσει να ελέγξετε την αυτοπειθαρχία σας κι έτσι θα μπορέσετε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος. Αν εξαιρεθούν πιθανοί διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και φροντίστε να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας αλλά και τις διάφορες συναλλαγές σας. Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη κι έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πάντα είναι πιθανόν να συμβούν, γι’ αυτό φροντίστε να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Βοηθήστε τον εαυτό σας, ώστε να νιώσετε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με υπευθυνότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και κάντε βήματα για να τους προσεγγίσετε κι εσείς. Δείξτε τους τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που προσποιηθήκατε τον τελευταίο καιρό, και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστούν.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Κάντε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε μέχρι τώρα, γιατί φοβόσασταν, και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια, όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Παρότι δεν προσέχετε ιδιαίτερα, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας που θα σας προβληματίσουν, εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, να μάχεται με επιτυχία για την επιβίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες με λαμπρό μέλλον. Φροντίστε περισσότερο την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσπάθειές σας αρχίζουν να αποδίδουν, ενώ οι αποφάσεις σας σε πρακτικά θέματα ενισχύουν την πρόοδό σας. Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και φέρνουν τα πάνω κάτω στον ψυχικό σας κόσμο. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο συναισθηματικός τομέας σάς έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε τα δεδομένα στην υπάρχουσα σχέση σας είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις και να πετύχετε τον στόχο σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....