Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπιστείτε τη θέση σας. Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο. Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν  έναν. Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα γι’ αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Θα προκληθούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και  πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε νέες γερές βάσεις στη ζωή σας, οι οποίες θα είναι ικανές να αντέξουν οποιεσδήποτε ανατροπές. Παράλληλα φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών. Θα σας απασχολήσουν ποικίλα θέματα και θα πρέπει σε όλα να αντιδράσετε σωστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ό,τι σας αξίζει να έχετε, ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις αλλά και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες, αλλά και για να αποδείξετε σε εκείνους που θα σας αμφισβητήσουν ότι είστε ικανοί να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα είχατε. Η επιθυμία σας να ξέρετε ποιους έχετε απέναντί σας και ποιους πλάι σας θα μεγαλώσει, ενώ παράλληλα σας ξυπνούν μεγάλα πάθη.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...