Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας. Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας. Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα τα οποία έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. Αποφύγετε να δεσμευτείτε αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις που δεν σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση. Φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι όσον αφορά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματά σας, χρειάζονται προσπάθειες από την πλευρά σας.

ΛΕΩΝ: Ισως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποίηση είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας απασχολεί πιο έντονα ο συναισθηματικός σας τομέας και θα ψάχνετε τρόπους να τον βελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέπετε να σας αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα. Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι ζωντανοί. Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε κρίσιμες οικονομικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε σε ανούσιες συζητήσεις. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει το συντομότερο δυνατόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο απλά. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, για να μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε καινούργιες βάσεις στη ζωή σας τώρα, που πήρατε το μάθημά σας. Αλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία, ώστε να θέσετε σωστούς στόχους για τη συνέχεια της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...