Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και στις πρακτικές σας υποθέσεις. Η παρατήρηση αυτή θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στις σχέσεις σας και επειδή από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε, αναζητήστε μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να κάνετε τις πρώτες αλλαγές. Αρχίστε να χαμογελάτε πάλι, γιατί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε ένα μαύρο σύννεφο να σκιάζει την καρδιά σας, θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα – είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα θα δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα. Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους. Επειδή όμως θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές. Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω, σε κάτι που δεν σας ταιριάζει ή δεν σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες. Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας. Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας σάς έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε. Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέστε τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων. Εάν έχετε ήδη βρει τον άνθρωπο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλετε να μείνετε μαζί του, οι συγκυρίες θα είναι αρκετά ευνοϊκές, αν όμως δεν είστε σίγουροι, μη βιαστείτε να προχωρήσετε, γιατί οι διαφορές που θα προκύψουν θα είναι πολλές και αγεφύρωτες, καθώς δεν θα υπάρχουν και από τις δυο πλευρές ευελιξία και υποχωρητικότητα, βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια σχέση. Με ειλικρινή στάση και λέγοντας την αλήθεια, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν. Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Επενδύστε σε νέους στόχους, χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό. Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε ποιοι φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιο τρόπο, αλλά και ποιοι σάς δίνουν φτερά για να πετάξετε. Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα. Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και αποκτήστε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει, προτού κάνετε το βήμα να ανοίξετε τα φτερά σας στον έρωτα, να σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να παραδώσει ο ένας στον άλλον τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού του. Αυτές οι ισορροπίες είναι αρκετά εύθραυστες και μόνο ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει σε μια τέτοια αποστολή. Θέλετε να αλλάξετε στις ερωτικές σας σχέσεις όλα όσα σάς είναι δυσάρεστα και δεν σας αφήνουν να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Κάντε προτεραιότητά σας τα θέματα του έρωτα, γιατί, αν περιμένετε πρώτα να ξεριζώσετε τα αγκάθια που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα χάσετε σημαντικό χρόνο και θα το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του και κοιτάζετε εγωιστικά μόνο τα δικά σας ή ότι τον θεωρείτε ανίκανο να σας βοηθήσει σε αυτά που χρειάζεστε. Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί του, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε μαζί του και να του εξηγήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας και δεν μπορείτε να του αφιερώσετε αυτήν τη στιγμή το ενδιαφέρον και τον χρόνο που χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για να φτάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι τόσο πλούσια, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων. Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σάς δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας, καθώς εκεί θα πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε θα είναι πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούργια πρόσωπα και ερωτευτείτε. Δεν πρέπει να δείξετε στον οποιοδήποτε τις αδυναμίες σας, γιατί θα παραμονεύει ο κίνδυνος να τις εκμεταλλευτούν. Εξάλλου, αν καθίσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία, θα ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο νομίζετε απέναντί σας, αλλά απλώς εσείς δεν ακούτε τις απόψεις τους και θέλετε να περάσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι ζητήστε την αποδοχή και την τρυφερότητα του συντρόφου σας ή βρείτε έναν τρόπο να τη διεκδικήσετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ζεστοί με το έτερόν σας ήμισυ και αν προσαρμοστείτε στις καταστάσεις, θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό διάλειμμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί μην ξεχνάτε πως σε θέματα καρδιάς τίποτα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμένα. Είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπίες και αρμονία με το σύντροφό σας, αλλά και καινούργια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Νιώθετε τόσο μπερδεμένοι που είστε έτοιμοι να πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και να αποφασίσετε μια κρυφή σχέση. Πριν κάνετε οτιδήποτε, αξίζει τον κόπο να ακούσετε την ψυχή σας, γιατί μια τέτοια εμπειρία, εκτός του ότι δεν σας ταιριάζει, θα σας απογοητεύσει, καθώς θα δείτε μειωμένες τις αντιστάσεις σας και αντί να πάρετε την ανάσα που θέλετε, θα γίνει μεγαλύτερη η μελαγχολία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...