Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Εχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων και να μην τους ξεγυμνώνετε ψυχολογικά. Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν με το τέλος του χρόνου. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών.

ΤΑΥΡΟΣ: Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος. Αντί να θορυβηθείτε, κάντε ένα προληπτικό τσεκάπ, που θα σας δείξει αν έχετε ανάγκη από συμπληρώματα, τα οποία θα σας τονώσουν για να συνεχίσετε δυναμικά τις δραστηριότητές σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον, που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την ήδη υπάρχουσα εργασία σας, αλλά προτού τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις, κατεστημένα και πρόσωπα που σας πίεζαν καιρό τώρα, χωρίς να σας δίνουν την ανάλογη επιβράβευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει ένα αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα. Οσοι αναζητάτε ακόμα έναν σύντροφο ευνοείστε αυτήν την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές δελεαστικές προτάσεις. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου ο καθένας θα έχει διακριτό ρόλο για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες. Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα «προσόντα», όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα, δημιουργούν προβλήματα. Βέβαια, το πλανητικό σκηνικό σάς προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να μπαίνετε στην ψυχή του καθενός και να τον κατανοείτε.

ΛΕΩΝ: Για να επιτευχθούν οι στόχοι σας, η βασική προϋπόθεση είναι να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα σε καταστάσεις και ανθρώπους, και να πείτε «ναι» μόνο σε όσα ανταποκρίνονται στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και βάλτε νέους στόχους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα. Με λίγη θέληση θα βρείτε τις λύσεις για να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις. Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα, και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και τις αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε όλα και να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας. Η εβδομάδα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά σας ζητήματα. Η ηθική σας θα σας επιβάλλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε. Μην έχετε σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει, και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις… τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί, θα κάνετε τη ζωή σας ποιοτική. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό σας τομέα. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσετε είναι μέχρι που φτάνουν τα όριά σας, ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Οι ρυθμοί σας την περίοδο των γιορτών θα ανέβουν και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή κάποιες φορές θα σας ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες. Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ουσιαστική προσέγγιση των πραγμάτων θα βάλει τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή. Για όσο θα διαρκέσει η εβδομάδα θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας, που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως, και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Επίσης, η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς, κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες. Την ενεργητικότητα που θα έχετε διοχετεύστε τη σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνουν τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές. Με την πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεση που έχετε δεν πρέπει να αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς. Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε ως άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας. Γιατί από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις σας, έχετε -χωρίς να το καταλαβαίνετε- φτάσει στα όρια των αντοχών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική σας ζωή, καθώς πλέον έπαψαν να σας γεμίζουν και να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση. Η εβδομάδα που θα διανύσετε είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε τη γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση. Εξάλλου, όπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Το τι θα πείτε θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που νομίζετε. Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και αφού θα την έχετε, βγείτε έξω και αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα, που αφθονούν, γιατί κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει «κλικ». Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε ποια είναι τα θέλω του συντρόφου σας και η επίγνωση αυτή από τη μία θα σας ευχαριστήσει, αλλά από την άλλη θα σας δημιουργήσει και κάποιους προβληματισμούς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....