Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν, όμως έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε μην ανησυχείτε. Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική μανία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Υπάρχουν έξυπνοι και ειρηνικοί τρόποι για να το πετύχετε. Καινούργιες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας που είναι η πιο αγνή και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς άλλα σας λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους. Απελευθερωθείτε επιτέλους για να τους δείξετε πως δεν τους έχετε ανάγκη. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί με μια καινούργια που θα σας γεμίζει.

ΛΕΩΝ

Επιδείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί αυτό χρειάζεται. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη συναισθηματική σας ζωή. Ισως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων. Επειδή έχετε συνήθως  τύχη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, διότι υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση.

ΖΥΓΟΣ

Μη φοβηθείτε εάν δεχτείτε αντιστάσεις ή συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι λογικό κάποιες αλλαγές που κάνετε να τους ξεβολεύουν, οπότε φροντίστε εσείς να έχετε τεκμήρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε ίσως είναι επικίνδυνα. Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε αν θέλετε να εφαρμοστούν όλα τα σενάρια και οι επιθυμίες σας. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ενέργειές σας πετυχαίνουν τον στόχο τους και έχετε κάθε λόγο για να είστε χαρούμενοι. Ομως, μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται και συνέχεια. Βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δεν σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πικρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες εκεί που δεν χρειάζεται. Σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, μια και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές προκειμένου να μην έχετε δυσκολίες. Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...