Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Υπάρχει και φιλότιμο

Την πυροσβεστική παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας...

Σε -φλεγόμενη- καλοκαιρινή τροχιά η Νατάσσα Μποφίλιου

Επειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Ο Λαζόπουλος διέψευσε το «Πρωινό» για την αιτία που βρέθηκε στο Υγεία

Ο Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκε με... το κούφωμα της πόρτας...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση και η φυσική δύναμή σας θα υπερισχύσει. Προσπαθήστε να μην καταπιεστείτε ψυχολογικά, αλλά να περάσετε με όμορφο πάντα τρόπο τις απόψεις σας, γιατί εκτός του ότι θα περάσετε καλύτερα, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι και ευκαιρίες για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε το άγχος σας, που είναι και ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες του. Η εργασία σας δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά ή την υγεία σας, επιδιώξτε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο επαγγελματικός τομέας σας θα βρίσκεται σε μία άνθηση, ενώ βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα είναι σε καλύτερη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και, μάλιστα, τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Εσείς το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το πού θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε. Αμα είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχτείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στοΝ σύντροφό σας. Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας καίνε και, έτσι, θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...