Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας, που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να ξαναθυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη. Κάποιες από τις ισορροπίες σας, που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε. Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε, αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ: Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα. Αυξάνεται η διπλωματία σας, δημιουργώντας καινούργιες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Παρόλο που τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και εκσυγχρονίστε τη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους, όταν οι νέες συνταγές είναι πιο χρήσιμες. Η εβδομάδα σάς καλεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι έτσι που είστε δεμένοι με πολλούς. Ελέγξτε τις ανασταλτικές επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και υιοθετήστε μόνο τις ιδέες που σας φαίνονται εποικοδομητικές. Για να σας βοηθήσει η τύχη πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και κυρίως με τις ανάγκες του. Η τακτοποίηση των θεμάτων της υγείας σας θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από την εξωτερική σας εμφάνιση κατά τη διάρκεια του μήνα, αφού είναι γεγονός ότι το υγιές εσωτερικό αντανακλάται προς τα έξω. Βέβαια, μπορείτε να διαλέξετε για το στιλ σας κάτι πρακτικό που θα σας εξυπηρετεί και να το συνδυάσετε με κάτι πρωτότυπο. Οι φίλοι σας μπορούν να σας συμβουλέψουν για το τι σας πάει.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν δημιουργούσατε μόνοι σας υποσυνείδητα ασάφειες που διαιώνιζαν καταστάσεις, η σημερινή μέρα αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών στο να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια είναι εκείνα που πρέπει να τα εκτοπίσετε για πάντα. Στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές θα βοηθηθείτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές σχέσεις μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις, καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες. Χρησιμοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα σας δοθούν, χωρίς να βάλετε μπροστά την απληστία, και θα κατακτήσατε τους στόχους σας. Πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας και τις σχέσεις σας, και θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα. Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους.

ΖΥΓΟΣ: Ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές. Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Αντί να παραπονιέστε ότι κουράζεστε, που όμως φαίνεται σας αρέσει, προτιμήστε να μετριάσετε τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας. Οσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τις σχέσεις σας αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να ενεργήσετε για να το κατακτήσετε. Υπερβείτε τα όρια και δείτε με λιγότερο φόβο αυτό που σας επιφυλάσσει το αύριο. Με αυξημένη την ικανότητα της κρίσης σας, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με έναν νέο τρόπο. Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε. Αρκετά χάσατε τα προηγούμενα χρόνια επιμένοντας να δείχνετε καλή θέληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Οι ευκαιρίες σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα θα είναι άφθονες, αλλά προηγουμένως να είστε πιο δύσπιστοι σε προτάσεις, προσφορές ή γενικώς σε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τομέας των συναισθηματικών σας σχέσεων θα είναι αρκετά γόνιμος και ανοιχτός, καθώς από πλευράς σας θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων. Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζατε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καβγάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ελεύθερες σχέσεις, περαστικούς έρωτες ή δεσμούς, αλλά όπως και να έχει θα έχετε πολλές επιτυχίες. Βέβαια, αυτή η αλλαγή της συμπεριφοράς σας είναι πιθανό να καταπλήξει τα οικεία σας πρόσωπα και να αντιμετωπίσετε παράπονα. Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας, ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

ΙΧΘΥΣ: Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί που είστε. Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Να θυμάστε πως δεν σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες. Μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας τι είναι αυτό που ψάχνετε. Οι κινήσεις σας για να μην γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...