Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η κούρασή σας θα είναι αρκετή, αλλά θα συνοδευτεί από μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα σας και τον εργασιακό χώρο σας, και έτσι θα υπάρχει θετικό αντιστάθμισμα. Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε πως το φορτίο των ευθυνών που έχετε αναλάβει είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε. Μειώστε ζήλια, κτητικότητα και μην κλείνετε τα αυτιά σας σε παράπονα. Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις αλλά παράλληλα και ικανοποιήσεις σε όλους τους τομείς. Δείξτε συνέπεια, αφήνοντας τη θεωρία και περνώντας στην πράξη. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ευαίσθητοι και αυτό φαίνεται πως οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και σας παρεξηγούν. Δεn φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που κρύβεστε συνέχεια. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις κινήσεις σας στο ξεκίνημα του μήνα, γιατί από εσάς θα εξαρτηθούν πολλά στα επαγγελματικά, αλλά και τα ερωτικά σας. Στις διαφορές δείξτε συμβιβαστική διάθεση. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο συναισθηματικό τομέα σας δείξτε ευαισθησία και κατανόηση. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές δοσοληψίες σας για να βγείτε κερδισμένοι. Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η στρατηγική που ακολουθείτε να είναι σε γενικές γραμμές σωστή, αλλά οι περιστάσεις αυτή τη στιγμή απαιτούν ευελιξία, υπομονή και τακτ από εσάς. Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας προκειμένου να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες στην εργασία, στον οικονομικό τομέα σας αλλά και στις σχέσεις σας. Ο,τι πιο ουσιαστικό έχετε χρησιμοποιήστε το ως βάση για μια νέα ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απελπιστείτε γιατί θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με αυτά που σας λένε, αλλά θα σας δώσουν τη βοήθειά τους. Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε το πείσμα σας και συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την ηθική και πρακτική βοήθεια φίλων και συγγενών. Με αφορμή μια καινούρρια δελεαστική γνωριμία, θα αποφασίσετε τη διακοπή μιας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μη μεγαλοποιείτε τις ελλείψεις σας, καθώς την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την υποστήριξη που πρέπει για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας ασχολούμενοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρχει ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό κάντε πρόγραμμα και αρχίστε, αφήνοντας πίσω ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί. Σε ό,τι θα αφορά τα οικογενειακά ζητήματά σας, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...